Er Bamboo Fiber Water Cups virkelig sikre at bruge?

7

Bambus fiberkoppertilbyder flere fordele i forhold til traditionel plastkopper.

Nogle vigtige fordele omfatter:

1. Effektiv ved antisepsis

Forskere har fundet ud af, at bambus indeholder et særligt stof, kaldet Zhukun, som har naturlige bakteriostatiske funktioner, lugtkontrol og insektkontrolfunktioner. Derfor er det et antimikrobielt materiale.

 2. Godt for helbredet

Bambus indeholder bambus flavonoid, polysaccharid, bambus cellulose, bambus tæthed og andre elementer gavnlige for den menneskelige krop. Bambusfiberprodukter, med højteknologiske metoder til at lave naturlige bambusfibre som råvarer, holder os friske og komfortable, hvilket er gavnligt for helbredet.

3. Grønt og miljøvenligt

Det meste bambus vokser i det naturlige miljø med frisk luft og klart vand, og er sjældent forurenet af pesticider og skadelige stoffer. Det vedtager fysiske metoder i processen med udvinding og produktion af råmaterialer, som har karakteristika af giftfri, harmløs og forureningsfri. På samme tid, biologisk nedbrydeligt, er en ægte følelse af miljøbeskyttelse, funktionel grøn fiber.

4. Smuk og behagelig

Som råmateriale er bambusfiberens tekstur delikat, produkterne lavet af disse bambusfiber ser lys glans ud med koordineret farve. De giver os en delikat og behagelig oplevelse med en naturlig og enkel elegant sans på grund af dens lange bambusduft.


Indlægstid: Jun-05-2024